Dia dah pergi dah ..
Dia dah pergi dah ..

Adik aku yang bagitahu tadi, huhuhu. Tak sempat aku nak jumpa esok. Nak buat cam mane, huhu.

Baca lagi »

Salam Media - anda patut sertai !
Salam Media - anda patut sertai !

Salam Media ni adalah agensi periklanan yang berlandaskan syariah dan sememangnya boleh dipercayai. Kite, sebagai blogger, tetap gak waji...

Baca lagi »

Aku join event blogger - Blogrrr !
Aku join event blogger - Blogrrr !

Seperti yang aku janjikan, aku nak citer sikit2 ape yang best kat sana. Overall, event ni memang best tapi ade lagi yang best. Boleh taha...

Baca lagi »

Perjalanan balik yang kojap jaaa
Perjalanan balik yang kojap jaaa

Betol ko jah? Errr. Betol ler ni. Seriously, perjalanan lebih kurang hampir 7 jam, aku terasa cam sejam, tu pun rase cam tak rase je, hahaha...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top