Baju sudah siap tapi ...
Baju sudah siap tapi ...

Alhamdulillah, dah sampai pun kat kajang ni walaupun jem teruk tadi, kemain lama nak sampai kat stesen, hohoho. Tengok muke pun letih lag...

Baca lagi »

Jom bertolak ke MIECC !
Jom bertolak ke MIECC !

Hehehehe. Happy weh! First time trip untk ke KL sorang2. Atas tu adalah list yg aku nak bawak, memang aku ni jenis sng skit terlupa, huhu...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top