Icon bisnes online pilihan Paly
Icon bisnes online pilihan Paly

Alahai, hari ni baru berkesempatan nak menulis untuk contest yang gempak ni. Bukan ape, sibuk tu boleh tahan jugak, tambah pulak dengan masa...

Baca lagi »

Aku punya blogger card ..
Aku punya blogger card ..

Design ni memang aku buat sendiri, hentam taruk je gambar, huhuhu. Memang takde idea sngat nak buat namecard, tu pun pegi usha dalam web ...

Baca lagi »

Antara sebab lelaki selalu gembira ..
Antara sebab lelaki selalu gembira ..

Jujur aku cakap, sbagai seorang lelaki bajet kacak, memang betol walaupun bukan 100%, hahaha. Takmo pulak aku cakap yang mane satu tu bet...

Baca lagi »

Gaji RM1500 tak cukup ?
Gaji RM1500 tak cukup ?

Ape pandangan korang? Haaa. Kalo tengok ape yang disenaraikan kat atas ni, memang nampak cam tak cukup je tapi aku takleh nak komen sanga...

Baca lagi »

Err, apa lagi erk?
Err, apa lagi erk?

Bimbang gak kalo tertinggal list untuk bawak pegi MIECC, huhuhu. Siap tulis lam tablet lagi ape yang bakal aku nak bawak termasuk charger...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top