Semoga berjaya untuk Contest SEO Eridy
Semoga berjaya untuk Contest SEO Eridy

Beberapa minit lagi, tamat lah penyertaan untuk Contest SEO Eridy ni haa. Bagi yang belom join contest blogger eridy ni, cepat2 buat entr...

Baca lagi »

Saingan sengit ni weh !
Saingan sengit ni weh !

Konfem, hampir kesemua blogger kat malaysia ni kenal 5 link blog kat atas, hehehe. Memang tak dapat aku nafikan, saingan ni sengit. Walau...

Baca lagi »

Dugaan : Satu persatu datang ..
Dugaan : Satu persatu datang ..

Andai kata la dapat makan ciken chop, agak2 leh ilang tak resah dalam hati berbunga aku nih? Mesti ade yang "Pffft", hahaha. Ok...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #36
Wordless Wednesday #36

Baca lagi »

Contest SEO Eridy hampir tamat !
Contest SEO Eridy hampir tamat !

Haa. Bagi rakan2 blogger yang belom join contest SEO eridy ni, cepat2 ler join sebab dah nak hampir tamat dah, hari ni. Bagi yang belom ...

Baca lagi »

Jumpa blogger kat MIECC !
Jumpa blogger kat MIECC !

Haha. Debaran makin terasa walhal lambat lagi. Aku pegi kejap ke, takmo dok lame2 sebab kerja kat sini ada lagi aku nak setelkan, huhuhu....

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top