Contest SEO Eridy !
Contest SEO Eridy !

Rasa2 korang sendiri pun tau kan yang Contest SEO Eridy ni memang dah ramai sngat join, tapi akan ada pemenang gak, hehehe. Aku join hany...

Baca lagi »

Kalau ada satu baldi pun ...!
Kalau ada satu baldi pun ...!

Konfem aku makan gak tapi tak jamin leh habis ke tak satu baldi, hahaha. Sup cendawan - memang kenikmatan time hirup sup ni tengah panas ...

Baca lagi »

Jadi mangsa banjir pulak ...
Jadi mangsa banjir pulak ...

Bukan kat umah, tapi kedai mak aku. Kalo nak dibandingkan dengan mangsa banjir kat kawasan Kemaman dan seumpamanya, mmg diorang lagi teru...

Baca lagi »

Dah bagi jalan tapi ...
Dah bagi jalan tapi ...

Sememangnya susah nak setelkan masalah dengan orang yang kurang faham ape yang aku katakan. Bukan laa aku nak cakap kat sini yang aku ni bet...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top