" Si dia yang sudi isikan perut ku "
" Si dia yang sudi isikan perut ku "

Balik dari kerja tadi, aku setelkan urusan2 yang patut dan persiapan untuk pegi ke MIECC dan memang ade lagi belom siap spenuhnya, huhuhu...

Baca lagi »

Aku pun join, korang?
Aku pun join, korang?

Dah decide dah untuk pegi ke MIECC untuk perhimpunan blogger terbesar, anjuran MYNIC, hehehe. Punya la excited ni nak pegi, neves pun ade...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top