Selamat datang !!!
Selamat datang !!!

Hari ni dah official masuk rumah dah, hehehe. Si cilik ni agak pelik, time dok bela kat kedai, elok je takde buat bunyi sangat, kalo nak ...

Baca lagi »

Benda dah sedap, memang lupa ...
Benda dah sedap, memang lupa ...

Time aku duk siapkan kentang goreng ni, memang nak buat citer laen, bajet aku sorang je la dapat makan petang cenggini ha tapi akhirnya, ...

Baca lagi »

Terbaek dari Bro HH!
Terbaek dari Bro HH!

Senyum je aku bile baca status bro HH ni haa, cepat2 aku snap, hehehe. Bab luah dalam blog tu yang best, memang ade betol jugak walaupun ...

Baca lagi »

Perhimpunan blogger terbesar di Malaysia !
Perhimpunan blogger terbesar di Malaysia !

Aku balik keje dan cek email - fuh, dapat jemputan untuk ke perhimpunan atau perjumpaan blogger yang terbesar nih. Rase2 ade jugak rakan ...

Baca lagi »

Kejap saja boleh ditarik ..
Kejap saja boleh ditarik ..

Hidup ni memang penuh dgn masalah, biasa la tuu, dugaan dan ujian untuk kite sume, pandai2 lah hadapi sendiri atau bersama. Jangan susah ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top