Pakai sopan sikit susah sangat ka?
Pakai sopan sikit susah sangat ka?

Siang tadi aku pegi cari seluar untuk adik kat tempat yang selalu aku pegi sebab kat situ murah dan servis diorang ok, sempoi, hehe. Time...

Baca lagi »

Bukan nak bahas isu politik ..
Bukan nak bahas isu politik ..

Cuma aku sendiri time baca paper tadi pun cam tersentak jugak kot bile baca tajuk topik macam tu. Hmm. Orang kat pantai timur sedang berh...

Baca lagi »

Apa yang begitu menarik???
Apa yang begitu menarik???

Hehehe. Jangan mara yee bagi peminat2 candy crush, game yg penah pecahkan panggung dalam internet sehingga diorang ni untung 2 juta dalam...

Baca lagi »

Mini GA RM600 Disember 2013 by Emas Putih
Mini GA RM600 Disember 2013 by Emas Putih

As-Salam Top Referal  Cash RM50 + Puzzle Bernilai RM50 3D Random Cash RM50 x 5 Perfume Gred AAA Bernilai RM50 x 6 Min...

Baca lagi »

Pagerank blog sudah diupdate !
Pagerank blog sudah diupdate !

Berita ni pun aku tahu dari rakan blogger, die post melalui facebook, so ramai yang pegi cepat2 cek pagerank blog masing2. Hehehe. Tahnia...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top