"Kerana kamu berdua ada di sana"
"Kerana kamu berdua ada di sana"

Haaa. Gambar ni adalah menjadi taruhan aku mase join photo contest yang dianjurkan oleh rakan blogger aku. Kena taruk gambar dan tulis qu...

Baca lagi »

Kata-kata hikmah dari Yusuf Islam
Kata-kata hikmah dari Yusuf Islam

Aku tak tau betol ke tak kata-kata hikmah ni dari Yusuf Islam sendiri, wallahu'alam, tapi ape yang aku tahu, kata-kata dalam gambar a...

Baca lagi »

Keluarga aku juga mangsa banjir
Keluarga aku juga mangsa banjir

Lebih kurang 3 minggu lepas, aku pegi ke kemaman untuk lawat keluarga kat sana dan seperti mana yang korang tahu, kemaman sekarang dah ma...

Baca lagi »

Perlu ke tak blogger ada blog responsif?
Perlu ke tak blogger ada blog responsif?

Haa. Kalau yang gune platform blogger, senang je nak kasi pembaca atau pelawat blog surf ngan smartfon - pegi terus ke template, enable k...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top