Miskin di dunia, kaya di akhirat ..
Miskin di dunia, kaya di akhirat ..

InsyaAllah :)

Baca lagi »

Nasi air atau bubur??
Nasi air atau bubur??

Mak selalu duk cakap ni nasik air tapi bagi aku cam bubur je, huhuhu. Pelik gak, nak kate nasik air tapi air tu tak bnyak pun, maksud aku...

Baca lagi »

Apa yang menarik untuk....
Apa yang menarik untuk....

Aku ade plan kecik, kecik je iaitu mau try bukak blogshop dalam blog aku. Memang dr dulu teringin sgt2 nak buat jualan melalui blog ataup...

Baca lagi »

Jangan lupa 3 jenis orang macam ni!
Jangan lupa 3 jenis orang macam ni!

Mane nak cari sahabat atau orang yang sudi tolong kite time susah? Perghh. Susah weh. Bukan ape, benda ni jadi susah sb kadang2 bergantun...

Baca lagi »

Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COM
Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COM

Semua syarat dah setel, hehehe. Sapa mo join bleh tekan banner logo blog bro HH kat atas ni. Mane tau bertuah, leh RM50, pegi makan beger...

Baca lagi »

Cari suami yang baik walaupun kurang berduit :)
Cari suami yang baik walaupun kurang berduit :)

Ni kawan aku yang post, terharu aku baca ape yang dia tulis dan apa yang lecturer dia bagi pasal perempuan yang nak cari suami yang baik....

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top