Apa yang terlintas dalam akal korang?
Apa yang terlintas dalam akal korang?

Haaa. Sila komen ape yang terlintas dalam akal fikiran korang tu bile tengok gambar pakcik senyum ni. Hehehe. Pakcik ni antara pelanggan ...

Baca lagi »

Makan time, jom!
Makan time, jom!

Perghh! Budak ni bajet leh wat posing cam The Rock ngan pancake die tu haa, hehe. Aku saje je nak posing cam ni, walaupun tak menjadi, na...

Baca lagi »

Kenakalan dalam berblog !
Kenakalan dalam berblog !

Hmm. Banyak leh maksud kan nakal tu apa tapi apa yang aku ketengahkan kat sini adalah nakal yg bergurau senda. Haa, tak indah weh kalo hi...

Baca lagi »

Sama2 kita guna akal fikiran :)
Sama2 kita guna akal fikiran :)

Dari kawan sekolah, terharu gua baca ! Semalam ade jugak aku terbaca yang sorang awek komen kat status blogger yang mana blogger tu cak...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top