"Kelas bijak pun kerja biasa je"
"Kelas bijak pun kerja biasa je"

Apa rasa korang bile ade yang cakap tu? Haa. Orang tu nak perli diri kite atau mo ajar kanak2 yang rezeki tu dah ditetapkan? Alhamdulilla...

Baca lagi »

Bagi aku, penting weh!
Bagi aku, penting weh!

Masa baru nak meniarap slow2 dalam dunia blogging, aku tak kisah sgt pun pasal blog aku ni dilayari oleh pembaca guna smatfon. Tapi, h...

Baca lagi »

Kejutan untuk adik!
Kejutan untuk adik!

Haa. Dah lame tak guwau kebudak2kan ngan adik aku ni, hehehe. Tengah ari tadi mak nak anta satu bungkusan, rase2 nya baju untuk adik aku ...

Baca lagi »

Bila-bila masa je ni!
Bila-bila masa je ni!

Bela kucing tapi tugas asing2, jarang duk berkongsi tugas, hahaha. Adik aku owner kucing ni tapi goyang kaki bnyak, aku ngan adik laki bn...

Baca lagi »

Farzli.com mengatasi Paly.my !
Farzli.com mengatasi Paly.my !

Wah! Tak sangka plak blog berplatform wordpress aku lebih laju berbanding blog ni walaupun yang wordpress tu lagi berat, hehehe. Puas hat...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top