Haiyakk, bila mo makan lagi?
Haiyakk, bila mo makan lagi?

Gatal lagi nak bukak album2 lame, kan dah ternampak benda yg leh wat aku meleleh. Bakar ayam depan umah je pun tapi rase nya, perghh weh,...

Baca lagi »

Maybank2U bermasalah, rosak?
Maybank2U bermasalah, rosak?

Maybank2U dah dpt wajah baru, aku dh tngok smlm dan malangnya, website diorang skrg tgh bermasalah, slow sgt, huhuhu. Dan tadi, aku duk u...

Baca lagi »

Jauh berbeza dengan dulu ..!
Jauh berbeza dengan dulu ..!

Kenalan aku. Mak aihh, memang terkilan aku tengok beberapa org yang aku kenal dari kecik. Zaman budak2 dulu, kemain lagi comel, maen same2, ...

Baca lagi »

Blogger perlu awasi blog masing2
Blogger perlu awasi blog masing2

Memang aku tersangat hepi tahap gembira bile masalah domain ni dah berkurun lame duk buat hal dan sekarang dah siap, blog ni kembali sihat, ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top