Tablet aku makin ohsem..!
Tablet aku makin ohsem..!

Bukan ohsem takat cair ati2 gadis kat luar sana tu haa, biase2 je, hehehe. Hari makin hari aku dok tgk tablet ni mmg bnyak hiler kegunaan...

Baca lagi »

Lori minyak masak terbakar kat Lebuhraya Duke ...
Lori minyak masak terbakar kat Lebuhraya Duke ...

Aku ade terjumpa berita ni kat beberapa blog yang ade lori minyak masak ape ntah, terbakat kat lebuhraya duke sana nun tengah ari tadi. A...

Baca lagi »

Kerja dah kena tangguh daaa
Kerja dah kena tangguh daaa

Bleh tahan jugak addictive benda alah ni haaa. Dari td lg aku duk layan biarpun mata ni nak lelap jap, smlm tak dapat nak tdo awal, sb ap...

Baca lagi »

Tua sangatkah muka aku?
Tua sangatkah muka aku?

Hurmm, umur baru jer nak masuk 23 tahun depan tapi dah disyaki bapak orang dah! Aku tengok cam comel jer aku ni, matang tu pun tak nampak...

Baca lagi »

Buat jam macam ni ..
Buat jam macam ni ..

Kalo jam dinding yang simple tu, konfem bleh buat sebab nombor dalam tu tulis atas kertas. Haa, amik satu kertas dan print macam kat atas...

Baca lagi »

Saingan makin bertambah
Saingan makin bertambah

Baru2 ni aku dapat berita dr kawan mak yang kedai roti canai selalu dok bukak sebelah malam sekarang dah bukak belah pagi dah. So, dior...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top