Letak link cerita korang :)
Letak link cerita korang :)

Fuhh, agak lama jugak aku tak buat cam ni dek keje yang berterusan dan perangai malas yg makin meningkat, hohoho. Tapi, aku dah free! Yes...

Baca lagi »

Jeles tengok ranking rakan blogger lain
Jeles tengok ranking rakan blogger lain

Alhamdulillah, aku punya rank pun makin menurun dah, dulu dalam 1700 lebih jugak, huhu. Rank blog ni meningkat gara2 aku tukar cara aku d...

Baca lagi »

Kalau lah aku handal ..
Kalau lah aku handal ..

Teringin sangat aku nak jadi hebat dalam amik gambar! Aku minat tengok gmbr2 yang lawa, hebat dan termasuk kualiti gambar yang kebnyakan ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top