Ustaz Azhar Idrus di Masjid Wakaf Baru
Ustaz Azhar Idrus di Masjid Wakaf Baru

Harap2 kali ni tak terlepas dah untuk dengar dari penceramah terkenal di Malaysia, hari tu dah terlepas, kes pegi jejalan ke kemaman, bac...

Baca lagi »

Adab berblog tetap kena patuh
Adab berblog tetap kena patuh

Dalam menulis, jgn reti hentam keromo ja, mcm bajet yang kite tau segalanya. Hmm. Bila jadi blogger, kena bijak, jgn reti tulis untuk sak...

Baca lagi »

Kes tiada kerja bila dalam dewan
Kes tiada kerja bila dalam dewan

Jelas lagi nyata ko ni takda keje time jawab exam, haha. Walaupun bukan citer sebenar tapi kreatif! Wallahu'alam

Baca lagi »

Rindu masa lalu ..
Rindu masa lalu ..

Waaa. Kan best kalo aku ada PC, time dulu2 yang gilakan maen game, hehe. Gambar atas tu yang dah lama dah dan PC tu bukan milik aku, rasa...

Baca lagi »

"Hilaks, bukan hiluks"
"Hilaks, bukan hiluks"

Habis satu kedai dengar aku duk gelak sakan, lawak kot, haha. Gini citer dia, mak aku ni memang pro bab buat lakonan adik aku iaitu hampi...

Baca lagi »

Kesan bila komen dibuka umum
Kesan bila komen dibuka umum

Naseb baek dah dikategorikan ditempat yang betol dah, iaitu spam. Bukan maen panjang diorang spam, nak amik ati lettew suh approve kasi l...

Baca lagi »

Bisnes Online pilihan Paly dan Income yang Paly impikan dari bisnes online
Bisnes Online pilihan Paly dan Income yang Paly impikan dari bisnes online

Sebenarnya lama dah task ni aku tau tapi baru hari ni nak buat. Alahai, jangan salahkan aku ok sebab tablet aku ni haaa yang salah, dye go...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top