Rajagopal bukan lagi jurulatih skuad Malaysia
Rajagopal bukan lagi jurulatih skuad Malaysia

Aku duk baca yang kontrak rajagopal dah tak disambung, last hingga hujung tahun ni je, 31 disember. Haa. Sila alert, aku bukan peminat te...

Baca lagi »

Abam Iyo sudah tiada lagi ..
Abam Iyo sudah tiada lagi ..

Ingat tak lagi satu kes yang pernah gempurkan satu malaysia? Kisah seorang hamba yang berhati mulia selamatkan seekor kucing yang kakinya...

Baca lagi »

Jom, bloglist Disember !
Jom, bloglist Disember !

Ok, aku buat ni sambil2 nak survey blog aku satu lagi sama ada laju ke tak dan aku dah buat beberapa hari lepas, cuma nak buat sekali lag...

Baca lagi »

Santapan rohani :)
Santapan rohani :)

Lepas subuh tadi, saje aku duk usha facebook sebab kat sana ramai yang duk share link blog diorang, bleh aku pegi baca untuk luangkan mas...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top