Cara kuruskan badan dengan cepat, betul, mudah, berkesan ..
Cara kuruskan badan dengan cepat, betul, mudah, berkesan ..

Kalau bab nak kuruskan badan dengan cepat, memang ramai yang cari tapi kene ingat, cepat tu bukan lah sminggu terus dapat turun 20kg, bet...

Baca lagi »

Single or taken?
Single or taken?

Yeaah! Indeed I am. So, anyone? Hehehe.

Baca lagi »

Bila tak bekerja ..
Bila tak bekerja ..

Ada jugak masa untuk aku siapkan sikit keje2 yang tertangguh sebab hari ni tak bukak kedai, kes nak mak nak masak untuk juadah majlis sam...

Baca lagi »

Dalam kenangan ..
Dalam kenangan ..

Aku dapat berita ni subuh tadi, mak yang bagi yang adik dia mesej bahawa sepupu aku dah meninggal. Aku tak tau berita details sgt tapi ap...

Baca lagi »

Blog beransur sihat :)
Blog beransur sihat :)

Alhamdulillah. Yeah ! Hehe. Akhirnya, masalah blog aku ni dah selesai 100% dan insyaAllah, takkan ada dah masalah. Printskrin kat atas tu...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top