Hanya kerana politik ..
Hanya kerana politik ..

Aku sendiri pun pelik, nak berpolitik, sila kan lah, tak dapat aku nak halang tapi jangan la sampa nampakkan diri ni bodoh, buat sesuka h...

Baca lagi »

Gelagat nakal blogger
Gelagat nakal blogger

Bila blogger2 dalam media facebook, memacam leh jadi, hehehe. Harap2 diorang tak mai serang aku kes printskrin ni haa, bukan apa, cam men...

Baca lagi »

Sementara waktu je ...
Sementara waktu je ...

Blog aku takkan dapat korang akses untuk sehari 2, mungkin lebih sebab nak baiki kerosakan yang dibuat oleh Asiahost, huhuhu. Aku nak set...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top