Beras cap kipas udang ?!!
Beras cap kipas udang ?!!

Hahaha..! Lawak, lawak. Memang betol2 hati ku digeletek oleh gelagat adik aku yang innocent, haha. Aku memang tak sangka dapat gelak yang...

Baca lagi »

Kerja bila nak siap?
Kerja bila nak siap?

Ni lah akibatnya bila dah ada tablet yang orang sponsor, memanjang je game duk melayan, pada hal boleh sesngat guna untuk buat keje. Hais...

Baca lagi »

Syria Care : Jom bantu !
Syria Care : Jom bantu !

Aku duk usha dan terlihat info ni dalam facebook, rakan blogger yang share, so tergerak hati aku untuk share jugak, moga kite ringankan tang...

Baca lagi »

Genap setahun aku berblog :)
Genap setahun aku berblog :)

Alhamdulillah. Dah cukup dah setahun aku berblog iaitu bermula 21 November 2012 walaupun entri first blog ni bukan pada tarikh tu, hehe. ...

Baca lagi »

Bloglist untuk Disember ..
Bloglist untuk Disember ..

Ada sapa2 mau masuk bloglist untuk bulan disember? Hehehe. Senang je, tak payah buat entri pun, just buat satu benda je. Korang pegi ke s...

Baca lagi »

2 ngan 5 je ..
2 ngan 5 je ..

Bukan sengaja aku buat erk, hehe. Benda ni semalam baru aku perasan, duk takat 2 ngan 5 je, nampak sangat masa menulis tu sama je tiap ha...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top