Kawan yang sukar dicari
Kawan yang sukar dicari

Kawan macam ni memang kadang2 leh wat kite bengang, serabut dan sbagainya tapi tu lah lumrah sahabat sejati. Ada ketika gembira dan sedih...

Baca lagi »

Sedihnya remaja zaman sekarang
Sedihnya remaja zaman sekarang

Kes aku takda keje sangat, aku saja2 la pegi baca artikel dan terlihat satu tajuk yang menarik, terus aku tekan dan baca. Mak aih, terkilan ...

Baca lagi »

Jamban paling ditakuti
Jamban paling ditakuti

Kampung atuk aku kat kemaman ni memang betol2 kampung punya, kbnyakan rumah kayu jer dan kalo ada rumah diperbuat drpd batu, itu dah heba...

Baca lagi »

Beza telefon dulu dan sekarang
Beza telefon dulu dan sekarang

Teringat plak henfon mak guna dulu, kalo tak silap nokia 3315. Dapat henfon macam ni pun cam dah heaven, main game ular ngan space ape nt...

Baca lagi »

Melebih had laju itu bagus !
Melebih had laju itu bagus !

Rumah aku guna streamyx 1mb tapi bila dah jejalan jauh smpai terengganu, terpaksa la guna celcom aku ni haaa. Senyum memanjang je bile te...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top