Fuh, nasib baik ada ..
Fuh, nasib baik ada ..

Aku beli speaker. Sebab? Hurmm. Speaker laptop aku ni rosak dah, guna speaker besar tapi takkan nak bawak esok pegi terengganu, tu yang a...

Baca lagi »

Habis aku !
Habis aku !

Adik aku baru balik rumah tadi, sepanjang hari dia duk rehat kat umah nenek, demam punya pasal. So, aku suh la makan ubat dan dengan kead...

Baca lagi »

Petai dan solok lada, dah cukup !
Petai dan solok lada, dah cukup !

Ya, ya ,ya. Aku tahu. Emang presentation untuk makanan kali tak seindah yang lain, tabur habis, haha. Nama pun nasik bungkus kan, takkan ...

Baca lagi »

Destinasi aku ..
Destinasi aku ..

Hehehe. Happy woo dapat pegi jejalan sambil jumpa keluarga kat sana sebab dah lama tak jenguk diorang. Haaa, bab perjalanan tu memang jau...

Baca lagi »

Reaksi seseorang bila ..
Reaksi seseorang bila ..

sedang syok layan game online. menang dalam game online. Wallahu'alam

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top