"Err, cubaan ..!"
"Err, cubaan ..!"

Haaaa. Bleh tahan jugak menulis dan berblogging ngan tablet acer aku ni, mantop tu ada woo ! Ingatkan cam susah jer tapi memang salah jan...

Baca lagi »

"Engkau sudah diterima"
"Engkau sudah diterima"

Aku memang selesa ngan perangai kucing ni, tak bnyak bunyi dan merenget lebih2. Tapi kalo dia lapar sangat, tersangat lapor, duk maen bel...

Baca lagi »

Terlepas sudah ...
Terlepas sudah ...

Baru ni aku ada cakap nak pegi dengar ceramah dari penceramah terkenal, Dr. Mohd Asri, baca sini tapi malangnya, aku tak dapat nak pegi ...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #29
Wordless Wednesday #29

Baca lagi »

Pinta, makan dan tidur ..
Pinta, makan dan tidur ..

Abam paly, titew mau makan ikan. Felis.. <3 Lantak ko la paly nak buat apa, aku dah kenyang. Bluerpp ! Wallahu'alam

Baca lagi »

Pakej Manja - Dapat isteri percuma
Pakej Manja - Dapat isteri percuma

Perghh ! Betol ke tidak? Dah terpapar dalam iklan dah ni, tertakluk pada anda je. Wallahu'alam

Baca lagi »

"Macam best jer"
"Macam best jer"

Pagi tadi, elok2 aku prepare roti canai untuk aku, budak omei ni datang dekat2, nyibuk mintak makanan. Haaa, dah kat tangan aku ni ada ro...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top