Review - Face Mask terbaru !
Review - Face Mask terbaru !

Sebelum aku mereview lebih lanjut, abaikan je idong aku yang montok tu haa. Lepas tengok gambar ni, baru jelas aku tengok idong aku macam...

Baca lagi »

Sapa tinggal kat Kemaman?
Sapa tinggal kat Kemaman?

Kalo takde, kat terengganu pun ok jugak. Antara maxis, celcom ngan digi - mana yang korang rasa paling ok nak guna? Hmm. Aku tak tahu san...

Baca lagi »

Sebenarnya, dialah pageview ku ..
Sebenarnya, dialah pageview ku ..

Erk?! Hahaha. Semalam punya, time aku bukak dashboard, tengok2 nombor dah kacak. Apa lagi, dengan bangganya, aku dipersilakan untuk print...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top