Keputusan UPSR 2013 ..
Keputusan UPSR 2013 ..

Waaa. Dah tak lama dah nak kuar keputusan upsr tahun 2013 ni, kalo tak silap hari khamis ni kan? Hohoho. Meh sini adik2 tahun 6, abam nak ka...

Baca lagi »

Perot jadi muncet !
Perot jadi muncet !

Lepas jer aku bedal beberapa keping pizza2 kat atas ni, terus sendat perot, cam ketat je, dah tak mampu aku nak masuk benda lain da...

Baca lagi »

Bisnes Online menurut pandangan Paly
Bisnes Online menurut pandangan Paly

Tengok tajuk pun terus boleh terfikir dalam kepala kan? Hehehe. Apa yang aku boleh ungkapkan perkataan 'bisnes online' yang mana h...

Baca lagi »

Jelas dan nyata
Jelas dan nyata

Budak ni memang terlalu sibuk ! Jadual padat ! Haaa. Bila tengok gambar ni, teringat plak time zaman duk blajar. Ye la, time ada bnyak ma...

Baca lagi »

Derma untuk masjid, jom !
Derma untuk masjid, jom !

Ini masjid berhampiran kat rumah aku a.k.a tempat untuk aku solat jumaat tiap minggu. Untuk beberapa minggu lepas, memang aku ade ternamp...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top