Aku berjaya teka !
Aku berjaya teka !

Hadiah felis ! Hehehe. Kaannn, aku dah kata dah dan memang tepat aku teka. Bangga tak abis cakap ko jah ! Haaa. Baca sini kalo nak tau a...

Baca lagi »

Selamat hari lahir !
Selamat hari lahir !

Haa. Akhirnya, dah cukup umur 9 tahun adik bongsu aku ni haaa. Makin hari makin membesar, makin tunjuk perangai cam wanita gituu - berhia...

Baca lagi »

Faham yang ni dah cukup ..
Faham yang ni dah cukup ..

Jangan terlalu gilakan sangat hal2 cam ni. Hanya disebabkan facebook pun dah banyak benda2 berlaku, lom termasuk media sosial yang lain. ...

Baca lagi »

Kawan tikam belakang !
Kawan tikam belakang !

Alhamdulillah, setakat ni takda lagi aku terserempak ngan orang yang berkawan aku tapi tikam belakang, takde lagi. Bab2 berkawan memang a...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top