Bila dah lama tinggal ..
Bila dah lama tinggal ..

Dulu, time smartfon baru nak start naek bersama platform android, memang giler2 aku korek pasal smartfon, siap root bagai lagi tapi sekar...

Baca lagi »

Suatu kata yang ohsem !
Suatu kata yang ohsem !

Haa. Ingat tuu. Sama la bila nak memilih pasangan, jangan duk gilakan sangat paras rupa sebab tak kekal pun, yang penting ada ilmu agama ...

Baca lagi »

Wayar charger terlalu pendek ?!
Wayar charger terlalu pendek ?!

Tidak perlu risau lagi bila anda ada botol baby johnson. Ambil gunting, kerat botol tersebut mengikut kemahuan anda asalkan visi dan misi...

Baca lagi »

Erti sebuah hijrah - Dr. Mohd Asri
Erti sebuah hijrah - Dr. Mohd Asri

Haa. Trimas untuk kawan sekolah rendah aku sebab dia la aku tahu, hehehe. Ok, kalo dr. datang kat masjid yang mana tempat aku pergi solat...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top