10 yang paling banyak !
10 yang paling banyak !

Aduhai saleha tol, dah seminggu bulan 11 baru nak update carta2 rakan blogger yang sudi singgah dan taruk komen. Malas? Hmm. Err. Ade kot...

Baca lagi »

Aku satu, adik satu ..
Aku satu, adik satu ..

Haaa. Dah ada 2 tablet - aku satu, adik satu. Nanti aku citer selebihnya pulak kalo terasa rajin nak menulis, hehehe. Ye la kan, review f...

Baca lagi »

Oo, begini perempuan rupanya ..
Oo, begini perempuan rupanya ..

Aku, kalo bab perempuan ni memang tak reti, serius ! Memang betol la apa yang aku baca sbelum ni dan apa yang rakan2 duk bagitahu termasuk b...

Baca lagi »

Akhlak sebenar seseorang
Akhlak sebenar seseorang

# Salam Jumaat ^_^

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top