Bakal bapa mithali?
Bakal bapa mithali?

Hurmm. Ok. Hurmm. Erk? Adoii. Tak dapat tercapai dek akal fikiran gua, huhu. Rasa2 korang sendiri pun dah tau kot, baru jer tengah merebak p...

Baca lagi »

Berbaloi ke tak?
Berbaloi ke tak?

Rasa2 macam mana? Boleh bagi pendapat tak? Hehehe. Guna smartfon untuk berblogging, maksud aku bukan la sepanjang masa hadap smartfon unt...

Baca lagi »

Sedarkah kita ?
Sedarkah kita ?

Kalo bab artis, perghh, bukan maen hafal satu persatu lagi nama, tarikh lahir, lahir kat celah mana, album pertama bila, lagu sedap, lagu...

Baca lagi »

Teringin jer nak buat ..!
Teringin jer nak buat ..!

Baru2 ni ada terlintas dalam kepala aku untuk buat satu akaun facebook khas untuk blog. Akaun yang sedia ada ni khas untuk kekawan yang ...

Baca lagi »

Galaxy Tab 3 dalam tangan ..!
Galaxy Tab 3 dalam tangan ..!

Yes ! Semalam aku ada citer yang aku pegi mall, boleh baca sini kalau nak baca, kalo taknak, boleh baca yang ni, hehe. Sambil2 aku du...

Baca lagi »

Salam Maal Hijrah 1435
Salam Maal Hijrah 1435

Amin :)

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top