Kenali Dajjal - Mufti Menk
Kenali Dajjal - Mufti Menk

Mufti Menk - antara penceramah yang slalu aku duk layan dalam youtube. Memang best ! Seriously, aku memang khusyuk dengan apa yang dia...

Baca lagi »

Rata-rata mereka ..
Rata-rata mereka ..

Korang pun mesti dah tengok dalam facebook, instagram atau blog - ramai gak yang post gambar kat stadium sekarang. Bukan maen meriah la...

Baca lagi »

Dalam review lagi ...
Dalam review lagi ...

Bila nak approve ni? Neves. Neves. Mana la tahu kan, ada yang dah sambar aku punya custom url untuk Google+. Kalau yang ni aku dah berjay...

Baca lagi »

Akibat blogger tiada kerja ..
Akibat blogger tiada kerja ..

Seriously, aku tak tahu nak buat apa dah, blank nak update blog, huhuhu. Kebetulan nampak kamera aku elok jer bersantai, aku amik dan rak...

Baca lagi »

Sunnah simpan janggut
Sunnah simpan janggut

Siapa taknak ikot apa yangidola kekal dalam hati kita buat, kann? Seorang yang maksum dan sempurna iaitu Rasulullah. Sunnah - membantu pe...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top