Dilema seorang blogger ..
Dilema seorang blogger ..

Gedebuk ! Jatuh makanan atas pinggan plastik berlapik tisu, hehehe. Kalau bab perot kosong dah tiba dalam novel hidup aku ni, memang takl...

Baca lagi »

This is Pantai Timur !
This is Pantai Timur !

Ok, dah siap. Kalau nak baca, pegi la, tekan jer printscreen kat atas ni. Aku nak rehat jap, letih banget nii. Kalo tak rehat, takot jadi...

Baca lagi »

Sopan sikit boleh ...?
Sopan sikit boleh ...?

Mungkin bagi beliau - komen dia okay jer tapi untuk aku, tak ! Aku tak nak cakap apa yang dia tulis tapi kenapa takleh bagi contoh laen? ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top