Punca diabetes, kencing manis ..
Punca diabetes, kencing manis ..

2 penyakit yang popular di malaysia - kencing manis ngan diabetes. Atau sama je dua ni? Hmm. Ontah, korang google untuk cek, hehe. Petang...

Baca lagi »

Bisnes online dikenakan GST ?
Bisnes online dikenakan GST ?

Aku ternampak citer ni dalam blog encik titan. Bila aku baca, macam2 soalan datang dalam kepala aku ni ha. Ape2 pun, nak tak nak, kena ik...

Baca lagi »

Semua masuk bloglist !
Semua masuk bloglist !

Siapakah mereka? Ada dalam list sini dan skrol bawah :)

Baca lagi »

Aku dah kata, kannnn !
Aku dah kata, kannnn !

Aku cakap beberapa hari lepas, baca sini , aku kena spare lagi dalam RM100 untuk upgrade hosting yang aku ada sekarang atau beli baru - h...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top