Seni adik aku ..
Seni adik aku ..

Haa. Ni time adik aku takda kerja nak melalak dalam rumah, dia main ngan tanah liat. Bagi aku, menarik ! Agak detail gak kalo korang tenu...

Baca lagi »

2 blogger yang berjaya ..
2 blogger yang berjaya ..

Semalam aku ada buat teka teki ringkas jer, sambil2 nak hulurkan sedikit topup. Dengan jayanya, ramai rakan blogger yang join dan terima ...

Baca lagi »

"Ada lagi yang lagi kecil?"
"Ada lagi yang lagi kecil?"

Haaa, hamek ko ! Sekali bagi yang abis kecik untuk tangan aku ni ha. Alahai, naseb adik yang bagi. Semalam, adik aku dah ngantok dah dan ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top