Wordless Wednesday #26
Wordless Wednesday #26

# So?

Baca lagi »

Budak baru belajar ...
Budak baru belajar ...

First time ada masalah macam ni, aku tak reti sangat nak kuarkan best solution mana satu wlaupun dah fikir habis. Cuba yang ni, kena tamb...

Baca lagi »

Teka teki RM5
Teka teki RM5

Simple2 jer teka teki ni, bagi yang pantas dan betol, aku bagi topup RM5, 2 orang yang bertuah aku cari, hehehe. Kalo takda yang betol, m...

Baca lagi »

Upkan lagi usaha !
Upkan lagi usaha !

Antara note ringkas yang aku tampal kat laptop, mane tau kot2 lupa, hohoho. Memang aku nak upkan lagi apa yang aku usahakan, mana tau ber...

Baca lagi »

Supper simple, pilihan kami ..
Supper simple, pilihan kami ..

Tongkat ali bersama cookies - boleh buat ngantok mata dan membiarkan blog berseorangan, hahaha. Habis buat keje tadi, sambar supper simpl...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top