Anak orang kaya katakan ..
Anak orang kaya katakan ..

Tadi, lepas aku duk usha blog blogger otai, bukan maen tekun lagi aku duk baca entri diorang, terus aku komen dan blah, pegi ke facebook pul...

Baca lagi »

Jangan nangis taww ...
Jangan nangis taww ...

Kalo blog aku ni tak dapat korang terjah, hehehe. Bajet hebat la sangat kan, siap nangis bagai. Ok, aku dah setel dah transfer domain ni ...

Baca lagi »

Murid pun manusia jugak ..
Murid pun manusia jugak ..

Ewww. Apa laa, langsung takda kualiti. Kalau jarang berlaku ada logik jugak, mungkin itu kesilapan yang tak sengaja, tapi siap dah ada ad...

Baca lagi »

Akhirnya, balas pun ..
Akhirnya, balas pun ..

Apa? Balas dendam? Hehe. Bukan2, email ja pun. Korang boleh baca sini apa email yang aku anta, siap dalam engelish lagi tauuu. Diorang d...

Baca lagi »

Takkan nak tangguh lagi ?
Takkan nak tangguh lagi ?

Aku teringin sangat nak tukar header blog ni walaupun idea kering kontang bak sungai yang kena kemarau. Memang sejak 2 menjak ni banyak j...

Baca lagi »

Bertimbun lemak kalau macam ni !
Bertimbun lemak kalau macam ni !

Dah macam tiap2 hari aku makan lepas pukol 10, ke mana diet aku? Hampeh betol ! Langsung tak konsisten dalam diet. Haaa, bukan salah aku,...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top