Kreatif sungguh bab ni !
Kreatif sungguh bab ni !

Benda2 jahat mesti jer dapat idea banyak untuk guna pelbagai cara samun orang ramai. Aku yang jadi blogger ni pun kadang2 takde idea nak ...

Baca lagi »

Diorang yang kata ..
Diorang yang kata ..

Haaaa. Kalau andai kata ada yang betol2 tersangkut, macam mana? Hahaha. Tu namanya jodohkan. Mesti mak panjang jer senyum kalo mak baca k...

Baca lagi »

Sudah cergas kembali !
Sudah cergas kembali !

Yes ! Lancar jer naik jarum bila aku cek speed internet hari ni, hehehe. Bab2 putus dah boleh tinggal ke belakang, biar duk sorang2, aku ...

Baca lagi »

Sambung kerja !
Sambung kerja !

Internet macam dah nampak ok jer tapi tengok la macam mane tengah hari nanti, kalo masih ok dan sedap digunakan, cepat2 aku nak setelkan ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top