Aku seorang vlogger ?
Aku seorang vlogger ?

Takda kerja punya pasal la ni ! Hahaha. Dengan misai belom tebas, jambang tak trim, muka dah macam belum pakai clean and clear, elok2 jer...

Baca lagi »

Diorang yang sendiri cakap ..
Diorang yang sendiri cakap ..

Malas pulak aku nak ulas panjang lebar, nanti memandai jer kutuk itu ini. Tengok gambar atas dan pikir, hehehe. Malaysia masih aman - kat...

Baca lagi »

Beza hobi 2 beradik ..
Beza hobi 2 beradik ..

Semalam, adik aku dapat ikan, boleh tahan besar jugak, nak jer aku goreng tapi apa kan daya, adik punya, haha. Adik aku memang giler bab ...

Baca lagi »

Anda boleh cuba ini ..
Anda boleh cuba ini ..

Sempoi punya cam, DIY jer ni. Aku, kalo bab2 kreatif macam ni memang minat nak try tapi nak buat tak dapat, tak cukup itu ini. Banyak gak...

Baca lagi »

Review kami diguna pakai :)
Review kami diguna pakai :)

Baru2 ni aku ada review sebuah blog, memang ikhlas jer aku review, ayat2 pedas pun aku letak jugak, nampak tak keikhlasan tu haa? Hehehe....

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top