Nostalgia zaman belajar ..
Nostalgia zaman belajar ..

Time balik umah lepas solat jumaat, aku setelkan keje2 blog sikit dan masa untuk makan pun dah tiba, hehehe. Nasik putih bersama dengan s...

Baca lagi »

Tunggu diorang balas ..
Tunggu diorang balas ..

Dah hantar email kepada MYNIC, nak transfer domain blog ni kepada pemegang yang aku lebih percaya. Susah gak ngan asiahost ni, reti bagi ...

Baca lagi »

Aku dah cuba ..
Aku dah cuba ..

Dan gagal ! Argh ! Memang frust kalo jadi macam ni, terpikir pulak pasal blogger2 otai yang sibuk bekerja tapi sempat lagi update blog, j...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top