" Oo, silent reader rupanya .. "
" Oo, silent reader rupanya .. "

Err, kalo aku tulis entri ni, kemungkinan gak diorang ni baca kot, haha. Takpe la, aku kasi can, kasi korang yang terasa tu tau yang aku dah...

Baca lagi »

Out of stock ..
Out of stock ..

Takde rezeki, huhuhu. Memang aku dah fikit tablet ni mungkin dah habis tapi mungkin jugak ada lagi, ape2 pun aku pegi ke bandar tadi deng...

Baca lagi »

Sebahagian daripada rezeki blog :)
Sebahagian daripada rezeki blog :)

Belom beli lagi, jap2 lagi nak pegi usha kat bandar, lagi pun ade offer sekarang ni, hehehe. Mane la tau kan, kalo berkenan, boleh angkat...

Baca lagi »

Setiap yang berlaku ada hikmahnya ..
Setiap yang berlaku ada hikmahnya ..

# Santapan ilmiah pagi ini :)

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top