Wordless Wednesday #25
Wordless Wednesday #25

Baca lagi »

Tiada lauk utama !
Tiada lauk utama !

Lauk sampingan elok jer ada - telur masin, solok lada dan keropok. Lauk utama? Tarak ! Haisshhh. Tak merasa pulak aku minggu ni nak makan...

Baca lagi »

Tak boleh buka blog ni ?
Tak boleh buka blog ni ?

Memang ada beberapa rakan blogger sudi bagitau aku yang blog ni tak dapat nak akses. Semalam pun aku perasan yang view pun cam banyak. Mu...

Baca lagi »

Malaysia, bila lagi ?
Malaysia, bila lagi ?

Haa, bila lagi ni? Aku ada jugak terbaca dalam akhbar2 yang diorang ni nak memartabatkan undang2 Islam, teringin gak nak tengok pelaksana...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #24
Wordless Wednesday #24

# Gulp ?!

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top