DNS Blog Paly rosak?
DNS Blog Paly rosak?

Penangan daripada asiahost yang buat hal tak sudah, arghh ! Benda free tapi kena bayar jugak nanti, jangan plak ingat hak pengguna dah li...

Baca lagi »

Maaf, dah habis ..
Maaf, dah habis ..

Aku tak plan pun nak amik gambar lepas makan ni, tapi alang2 dah terlintas dalam kepala, terus jer snap, hehehe. Plan asal nak amik time ...

Baca lagi »

Habis kena gelak ..
Habis kena gelak ..

Kes autograf adik aku laa ni, haha. Lebih kurang dalam pukul 3 tadi, aku ngan adik pegi bandar untuk setel kan keje2 yang berkaitan dan s...

Baca lagi »

'Mereka' jauh berbeza ..
'Mereka' jauh berbeza ..

Ok, jangan terasa bagi mereka yang veteran, aku ni bab2 politik memang newbie giler tapi tak salah untuk aku bersuara walaupun kecil jer ...

Baca lagi »

Draft terlalu banyak !
Draft terlalu banyak !

Banyak hiler draft entri blog aku ni yang aku buat bulan ogos lepas, hohoho. Selalu nya kalo banyak2 macam ni aku buat note ringkas jer, ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top