Adik berilustrasi ..
Adik berilustrasi ..

Budak2, biase la kan kalo bab berkhayal atau ilustrasi dengan benda2 yang ada kat sekeliling. Cam aku dulu, buat pistol ngan kertas tapi ...

Baca lagi »

Aku memang tak boleh !
Aku memang tak boleh !

Bab2 citer yang menakutkan adalah ok bagi aku, layan jer, biarlah pelakon hantu, zombie, mayat idop dan sbagainya. Yang penting, jangan a...

Baca lagi »

Pertandingan Wanita Kreatif Kelantan
Pertandingan Wanita Kreatif Kelantan

Semua kaum hawa dialu2 kan untuk join pertandingan ni, mane la tau kekreatifan anda diterima oleh juri, hehehe. Aku tengok phamplet ni ad...

Baca lagi »

Parah ! Mak dah bunyi !
Parah ! Mak dah bunyi !

Aiyooo, macam mana ni ? Aku sendiri terkejut dengar masa mak cakap yang mak nak jaga budak kecik, time tu tengah berbual dengan sepupu mak. ...

Baca lagi »

Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com
Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2013 di Mialiana.com bermula pada hari...

Baca lagi »

Blog trafik hebat tapi ..
Blog trafik hebat tapi ..

... penuh dengan entri2 yang tak spatotnya dikongsi kepada umum. Opps, bukan blog aku tau, gambar atas tu hanya penyeri entri ni jer, heh...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top