Apakah masyarakat masih buta?
Apakah masyarakat masih buta?

Mungkin saja mereka tahu tapi mata sengaja dibutakan, telinga sengaja dipekakkan. Takkan tak mau tolong saudara2 kita kat sana? Abis tida...

Baca lagi »

Syukur takde kemalangan jiwa
Syukur takde kemalangan jiwa

Lebih kurang tengah hari tadi aku dapat berita yang umah mak sedara aku terbakar. Terkejot aku dengar, mak aku yang sampaikan. Terus mak ...

Baca lagi »

Movie yang aku nantikan !
Movie yang aku nantikan !

Aku takmo layan lagi sebab nak rehat dulu, baru balik dari keje, badan pun mintak suh rehat, hehehe. Plan nak kuar jap2 lagi tapi nampak ...

Baca lagi »

Ikut apa yang artis buat ..
Ikut apa yang artis buat ..

Aku duk melayan facebook semalam dan ada seorang hamba ni share satu status. Aku tak kisah sangat pun sb tak tau apa niat dia nak tulis maca...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top