Macam ni pun ada?
Macam ni pun ada?

Staff mudah.my pun approve benda macam ni? Perghh ! Andai benar, agak2 laa, kasi logik sikit. Paling takleh blah, harga bleh nego, hahaha...

Baca lagi »

Gua mo saman lu, bro Eraz !
Gua mo saman lu, bro Eraz !

"Tak kira, tak kira ! Aku dah decide dah, bro Eraz kena bertanggungjawab pasal entri bro Eraz yang tulis aku tak puas hati dah terse...

Baca lagi »

Antara sebab aku malas bukak ..
Antara sebab aku malas bukak ..

Hah ! Bukan maen seronok lagi menyepam dalam blog aku ni ha, siap masuk box spam lagi, haha. Aku pernah cakap yang aku ada bukak untuk se...

Baca lagi »

Nasib mee hoon sup ada !
Nasib mee hoon sup ada !

Aku takde selera sgt nak makan pagi tadi sebab letih giler duk layan customer, mmg ramai woo, dalam 9 stgh tu aku dah setel masak 5kg rot...

Baca lagi »

Satu lagi lampu kreatif ..
Satu lagi lampu kreatif ..

Aku penah gak kongsi lampu2 kreatif, DIY gituu, yang boleh letak dalam bilik masing2, kasi romantik dan mudah lelap mata. Kalo aku? Hahah...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top