Hari ni hari kawan ..
Hari ni hari kawan ..

Aku takde masa layan blog ari ni, arghh! Nak buat macam mane kan, hehe. Memang kawan aku ramai gak yang aku dapat berbual walaupun tak la...

Baca lagi »

Schedule tetiba padat !
Schedule tetiba padat !

Aiseh, lom setel lagi ni ha keje aku, nak ngadap blog pun tak sempat woo. Nanti malam kot aku kasi citer, menarik punya !! Gambar kat ata...

Baca lagi »

Aku nak lego ni !
Aku nak lego ni !

Walaweh ! Smart hiler lego nih. Berkenan lak nak try letak kat dalam bilik, bleh sangkut kunci atau benda2 kecik yang laen. Kreatif lor !...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top