Kawan sekolah usha blog aku ..
Kawan sekolah usha blog aku ..

Aku tak sangka plak ade kawan skolah aku usha blog aku ni diam2. Macam ni, tadi ade la kekawan skolah datang kat kedai untuk minum air smbil...

Baca lagi »

Fed up betol ngan feed blog
Fed up betol ngan feed blog

Kalo setakat dua tiga kali ok la tapi hampir setiap kali aku publish entri, terus jer jadi, entri terbaru tak kuar dalam reading list ata...

Baca lagi »

Plan asal hancur !
Plan asal hancur !

Sempena sambut hari lahir adik aku, plan asal adalah nak pegi makan kat pizza hut sebab tersangat jarang woo pegi makan sana. Bukan ape,...

Baca lagi »

Selamat hari lahir kooo !
Selamat hari lahir kooo !

Hari ni adala sempena hari lahir adik aku yang ke 15, hehe. Dah plan dah petang ni nak pegi mana2 restoran, sbgai hadiah untuk adik aku. ...

Baca lagi »

Anak aku hidup mewah ?
Anak aku hidup mewah ?

Hehehe. Tadi mak sedara aku datang kat kedai dan borak2 skit pasal kisah aku ngan anak dia a.k.a sepupu aku. Aku ngan dia tadi berbual pa...

Baca lagi »

Banyak 4 pulakk ..
Banyak 4 pulakk ..

Aiyo, cam mana boleh jadi macam nih? Kuar pattern untuk 4 hari berturut2 ngan angka 4, haha. Mungkin aku takde idea atau mood kurang, nak...

Baca lagi »

Beza yang teramat !
Beza yang teramat !

Blogger vs Wordpress - aku tak nafi yang wordpress lebih menarik dan lebih bagus tapi mmg agak susah jugak aku nak luangkan masa untuk ke...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top