Wordless Wednesday #23
Wordless Wednesday #23

Baca lagi »

Entri terbaru lambat kuar ?
Entri terbaru lambat kuar ?

Aku perasan yang sesetgh blogger ada masalah cam aku jugak iaitu entri terbaru lambat kuar dalam reading list, betol tak? Ala, macam feed...

Baca lagi »

Kini, aku seorang blogger ..
Kini, aku seorang blogger ..

Teringat plak time aku baru menjadi seorang penganggur yang cuba nak naekkan bisnes sendiri. Pedih gak tapi dengan sokongan mak, aku mamp...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #22
Wordless Wednesday #22

Baca lagi »

Menikmati hari2 terakhir ..
Menikmati hari2 terakhir ..

Aku punya cuti, hehe. Cuti keje roti canai jer, keje2 blog tak cuti pun. Original plan nak bukak kedai hari jumaat tapi disebabkan hal2 t...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top