Berat sangatkah?
Berat sangatkah?

Hmm. Macam mane erk aku nak cakap? Tadi aku ternampak sorang pakcik yang pegi buang sampah kat tong yang besar tu, dkt dengan surau yang bar...

Baca lagi »

Kamera hilang ..!
Kamera hilang ..!

Adoiyai, bukan maen susah ati lagi aku kalo barang2 berharga hilang. Ye laa, bukan jumlah nilai yang aku bimbangkan tapi kegunaan tu menjadi...

Baca lagi »

Aegyo seorang blogger ? -_-
Aegyo seorang blogger ? -_-

Bluuueerkkkk.... ~ Kalo letak lam instagram, konfem muntah ni... errrr Wallahu'alam

Baca lagi »

Aku dah kata dah ..
Aku dah kata dah ..

Me.. me.. me.. meletop beb ! Walaupun kuah tu tak siap lagi tapi tetap gak aku habis makan nasi kapit ni haa. Adik aku pun same, hehe. Ba...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top