Blog Vitaminibu.com - aku nak complain !
Blog Vitaminibu.com - aku nak complain !

Fuh! Seb baek kena buat ulasan blog jer, kalo kene buat ulasan produk, parah ! Kenape? Hurmm. Aku tak penah lagi try produk shaklee, dan ...

Baca lagi »

Tengah syok menulis ..
Tengah syok menulis ..

Potong stim plak, kena hantar adik aku pegi qiraati lepas asar. Bukan maen khayal lagi aku duk menulis entri review blog, best2 jer kene ...

Baca lagi »

Sila bincangkan (2 markah)
Sila bincangkan (2 markah)

Ade betol jugak, hehehe. Selalunya time duk depan laptop antara tempat yg jadi pilihan aku kalo makan sorang2 atau ngan adik. Ye la kan, ...

Baca lagi »

(Video) Mereka kreatif :)
(Video) Mereka kreatif :)

Hohoho. Bila dah kreatif, macam2 boleh buat. Jeles woo dengan orang yang kreatif sb aku sendiri susah nak kuarkan idea2 macam ni. Hmm. Me...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top