Makin membakar nak menulis !
Makin membakar nak menulis !

Tak nampak? Tekan sini dan korang leh baca terus, hehe. Blog aku tu sememangnya baru lagi dan aku kembali menulis sb ari tu blog rosak, ...

Baca lagi »

Ada ke orang termakan?
Ada ke orang termakan?

Aku tengok ramai jugak yang duk buat macam ni. Hmm. Macam mane nak cakap? Aku tak nafi yang memang ade keje part time kat rumah jer tapi ...

Baca lagi »

Bersedekah dengan ikhlas ..
Bersedekah dengan ikhlas ..

Bila memberi, lupakan apa yang diberi dan bila menerima, jangan lupa apa yang dah diterima. Setiap perkara  baik mendatangkan kebaikan pa...

Baca lagi »

GA October by Emas Putih
GA October by Emas Putih

Hadiah : Top Referral : Cash RM50 dan 40 hadiah untuk dimenangi Giveaway October by Emas Putih di anjurkan oleh Emas Putih dan...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top